Overslaan en naar de inhoud gaan

Alltek

Hoge kwaliteitsplamuren voor elke toepassing

Over Alltek

Alltek, al méér dan 60 jaar vooruitstrevend in hand- en spuitplamuur.

Sinds 1951produceert ICP-Alltek gebruiksklare pleisters voor gemechaniseerde spuitapplicatie. De kwaliteit van de Alltek-pleisters is dus al decennialang bewezen en erkend door alle bouwprofessionals.

Alltek staat bekend voor zijn innovatieve oplossingen die de pleistermarkt continue vernieuwen, zowel met zijn Airless-toepassingen als met zijn lichte handplamuren.

Vandaag bedient Alltek de Europese markt vanuit zijn voornaamste productievestiging in Lagnieu, bij Lyon.

Een performant productie-apparaat voor een optimale kwaliteit.

alltek-productie-apparaat

Onze state of the art computergestuurde productie en geautomatiseerde afvullijnen hebben een capaciteit van 30.000 ton of 25 miljoen liters vloeibare pleister.

Iedere productierun wordt zorgvuldig en methodisch gecontroleerd voor het afvullen waardoor een complete traceability gewaarborgd is. De afgenomen stalen worden gedurende 12 maanden bewaard.

Van ieder product zijn veiligheidsfiches beschikbaar. U vindt ze op deze website in de individuele productpagina's.

alltek-robot


Alltek R & D zorgt voor een stroom van innovatieve producten.

In het goed uitgeruste R&D-labo ontwikkelen de Alltek-onderzoekers innovatieve en hoogwaardige producten die gecertificeerd of erkend worden door toonaangevende professionele vakorganisaties, zoals de CSTB, CEBTP, LNE, IREF, enz...

alltek-labo


Alltek geeft het voorbeeld, ook in milieu en gezondheid.

alltek-certificaat

ICP-Alltek is sinds 2012 OSHAS 18001 gecertificeerd. Méér dan 99 % van de ICP-Alltek productie is A+ geclassificeerd voor emissies in de binnenomgeving. (dat is de hoogste norm)

Milieu en gezondheid staan hoog in het vaandel bij de ontwikkeling van de Alltek-pleisters. Daardoor bevatten de Alltek-pleisters gemiddeld minder dan 0,5 g VOS (vluchtige organische stoffen) per liter.

Ook inzake ergonomie innoveert Alltek voortdurend. Daardoor is er bijv. minder onderhoud nodig, verloopt het aanbrengen van de specie comfortabeler, is het opschuren gemakkelijker,... Het werk voor de stukadoors wordt zo gewoon gemakkelijker, waardoor het risico op vermoeidheid en spier-en gewrichtspijnen drastisch daalt.


De Alltek-hand- en spuitpleisters zijn altijd op voorraad leverbaar.

Logistiek

alltek-logistiek

Alltek zelf beschikt over een opslagcapaciteit van 1800 pallets. Daarnaast zorgt een partnership met een internationaal logistiek bedrijf voor een vlotte levering in de 10 Europese landen waar de Alltek-producten verkocht worden.

In België worden de Alltek hand- en spuitplamuren exclusief door Vandeweege NV verdeeld. En ook daar zijn het merendeel van de producten uit stock leverbaar.